Pidato Arek Suroboyo

Selamet yo Cak……ning…!!!

Tak dungakno sampeyan tetep PANJANG JIWO, MULYOREJO, MARGOREJO lan MARGOMULYO, ora nemoni TAMBANGBOYO tetep semangat masio dalan uripmu apes koyok EMBONG MALANG.
Lakonono urip cak, ning… koyok iline BANYU URIP, kerjo sing ikhlas SUKOLILO tanpo pamrih, tatag kuat masio akeh KARANGREJO.
Ojok nggragas badok’an mangan BEBEKAN, PAKIS KUPANG dicampur JETIS, dideleh AMBENGAN utowo KACAPIRING, ojok ngombe banyu KALIASIN, elingo peno wis tuwek cak. Ning…!! Ojok kemaruk dunyo, ojok PLAMPITAN opomaneh PECINDILAN* Ikuloo, sampean delok, wakil rakyat podo jagal- JAGALAN, senengane KUPANG SEGUNTING dalam lipatan, rebutan BALONGSARI tanpo isi, seneng rebutan bener akhire GUBENG gubengan, seneng ngumbar [7/5 18.03] Anang Farid: *PIDATO AREK SUROBOYO*
Selamet yo Cak……ning…!!!

Tak dungakno sampeyan tetep *PANJANG JIWO MULYOREJO*, *MARGOREJO* lan *MARGOMULYO*, ora nemoni *TAMBANGBOYO* tetep semangat masio dalan uripmu apes koyok *EMBONG MALANG*.
Lakonono urip cak, ning… koyok iline *BANYU URIP*, kerjo sing ikhlas *SUKOLILO* tanpo pamrih, tatag kuat masio akeh *KARANGREJO*.
Ojok nggragas badok’an mangan *BEBEKAN*, *PAKIS KUPANG* dicampur *JETIS*,dideleh *AMBENGAN* utowo *KACAPIRING*, ojok ngombe banyu *KALIASIN*, elingo peno wis tuwek cak. Ning…!! Ojok kemaruk dunyo, ojok *PLAMPITAN* opomaneh *PECINDILAN*. Ikuloo, sampean delok, wakil rakyat podo jagal- *JAGALAN*, senengane *KUPANG SEGUNTING* dalam lipatan, rebutan *BALONGSARI* tanpo isi, seneng rebutan bener akhire *GUBENG* gubengan, seneng ngumbar *MANUKAN*..akeh seng *DEMAK* demok kemalan *MEDOKAN AYU*, *PETEMON* karo bojo, tonggo, lan warga…akhire perang *BHARATAJAYA*. *BABATAN* nyowo.
Ambek tonggo kudu *SIMORUKUN*, awake peno wis usia *TANJUNG PERAK* rambut wis *KEPUTIH* diluk engkas *SIDODADI* mati.
Nang *KETABANG KALI* dodol kloso…..dodole nang ngisor gapuro…..ojok lali wulan ngarep poso…… nek onok salah aku njaluk sepuro.

[7/5 20.06] eko hariyanto: Sakdurunge poso ayo adus *pacarkembang* , supoyo ora ono *bronggalan* . Ojo gampang *semolo* nang liyan MANUKAN..akeh seng DEMAK demok kemalan MEDOKAN AYU, PETEMON karo bojo, tonggo, lan warga…akhire perang BHARATAJAYA. BABATAN nyowo.
Ambek tonggo kudu SIMORUKUN, awake peno wis usia TANJUNG PERAK rambut wis KEPUTIH diluk engkas SIDODADI mati.
Nang KETABANG KALI dodol kloso…..dodole nang ngisor ….ojok lali arep poso…… nek onok salah aku njaluk sepuro.

Sakdurunge poso ayo adus PACARKEMBANG , supoyo ora ono BRONGGALAN. Ojo gampang SEMOLO nang liyan.

Sumber: Grup WhatsApp

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: