Surat Kanggo Anak-Anakku

Nduk.. Lee.. Lebaran iki kowe mulih yoo.. Aku karo bapakmu kangen.. 
Nduk.. Lee.. Putuku saiki wes iso opo..? Wingi kowe ngirimi potone lewat hape ne tonggo samping omah.. Lemu yoo.. Pipine nyempluk.. 
Aku pingin nggendong anakmu lee.. Pengin tak jak mlaku neng dalan ndeso.. Ben podo ngerti yen anakku muleh.. Ben wong ngerti yen anakku ora ngirim duwet tok.. Ning yo jek gelem ngiliki wong tuane.. 
Lee.. Nduk.. Kowe lebaran mantuko.. Tak dolke wedus kanggo kowe balik neng perantauanmu.. Gedang sak lirang neng mburi omah  kenek go gawe kolak engko nak bodo.. 
Lee.. Nduk.. Aku pingen masakke kupat kowe.. Mbeleh pitik nggo sayure..  Bakdo 2 tahun iki aku mung iso ndelok kupat sayur neng mejo lee.. Mung tonggo cedak sing ngicipi.. 
Nduk.. Lee.. Aku pingin dolanan neng latar karo anak-anakmu.. Jagongan karo kowe neng ngemper omah.. Jagongan karo mantuku.. Mung pingen ngomong karo mantuku.. Matur suwon wes ngopeni anakku lan njogo putuku.. 
Nduk.. Lee.. Kangen traweh karo kowe.. Mbiyen naliko kowe cilik tak gendong ning mesjid.. Kowe seneng yen entuk jaburan criping.. Bagianku tak wenehke kowe karo adimu.. 
Nduk.. Lee.. Malem takbir aku pingin nguropke oncor nang ngarep omah karo kowe.. Nonton putu-putuku nguropke kembang api karo gegojekan.. 
Lee.. Nduk.. Bakdo mulih yoo.. Sakdurunge Gusti kang murbeng dumadi mundut wong tuamu iki.. 
Lee.. Nduk.. Mantuk yoo..
Sumber: Grup WhatsApp

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: